for 2020 Curățarea în profunzime a tenului – de ce este atât de vitală și ce produse sunt cele mai bune pentru curățare în 2020?

Curățarea pielii de pe față este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru sănătatea și frumusețea pielii noastre. Poate fi tentant să economisești timp scurtând câteva din sfaturile de curățare recomandate de specialiști, dar făcând acest lucru îți faci rău mai mult decât îți faci bine. Folosindu-ți timpul ca să faci curățare în profunzime îți asiguri că nu doar că vei arăta excelent, ci îți vei păstra sănătatea pielii pe termen lung.

De ce este curățarea corectă a feței atât de importantă?

Curățarea corectă a feței contribuie în mare măsură la proprietățile naturale ale feței. Aceasta include o exfoliere regulată, precum și o gamă largă de produse de curățare care îi pot oferi tenului proprietăți mai sănătoase, cum ar fi
reîmprospătarea și hrănirea. În plus, curățarea regulată a feței poate ajuta la prevenirea câtorva probleme comune, cum ar fi punctele negre și punctele albe și, de asemenea, la ameliorarea liniilor fine și a ridurilor.

O curățare în profunzime înseamnă și începerea zilei cu o spălare ușoară, curatarea prelungită a feței, în care se folosesc produse pe bază de ulei și care sunt potrivite pentru tipul tău de piele. Apoi, este important să folosești un toner care ajută la curățarea pielii de dăunători și se poate folosi sub forma unei lavete sau a unei bucăți de țesut. Acest lucru va îndepărta excesul de sebum și colagen, îngustând porii.

O altă parte importantă a curățării în profunzime este folosirea produselor exfoliante adecvate tipului tău de piele. Acest lucru ajută la curățarea murdarilor și a resturilor care s-ar putea să se acumuleze pe față. Exfolierea poate fi folosită pentru a elimina celulele moarte de pe ten, a echilibra nivelul de ulei al pielii și pentru a evita impuritățile. De asemenea, folosirea scrub-urilor de două ori pe săptămână poate ajuta, de asemenea, la prevenirea punctelor negre.

Ce produse de curățare sunt cele mai bune pentru 2020?

Produsele de curățare pot varia enorm în ceea ce privește compoziția, utilizarea, prețul și alte caracteristici. Dar acestea sunt câteva dintre cele mai bune produse de curățare a feței pe care le puteți găsi în 2020.

1. Spumantul facial de curățare variabil, de la Neutrogena

Spumantul facial Neutrogena oferă o curățare în profunzime, dar, în același timp, delicată, fără să îngusteze porii. Această spumă curată ușor și elimina în mod eficient câteva tipuri de machiaj, purificate în mod adecvat și lăsând la final tenul fără impurități.

2. Gelul de curățare Purife, de la Beautycounter

Acest gel medical recomandat face parte din gama produselor de îngrijire a pielii destinate curățării pielii de la Beautycounter și promite curățare în profunzime. Gelul conține șase tipuri de uleiuri și alte șase ingrediente, precum și antioxidanți, ceea ce face ca acesta să fie unul dintre produsele cele mai eficiente și sigure de pe piață.

3. Scrubul cu sare și trandafir Desert Essence de mare înălțime

Exfolierea devine un proces mai ușor cu acest scrub cu sare și trandafir Desert Essence de înaltă calitate. Uleiurile naturale și extractele din sare, plante și trandafiri oferă un tratament profund, hrănind și hidratând tenul. De asemenea, halia și menta oferă un plus de prospețime tenului.

4. Curățarea mereu proaspătă a Garnierului

Garnier’s Always Fresh Cleaning este un produs pe bază de ulei pe care trebuie să-l folosești înainte de a aplica produse de curățare. Acest produs poate fi folosit pentru a curăța machiajul, aerul și impuritățile din mediu, pe tot parcursul zilei. Uleiurile naturale din dovleac, semințe de in și argan ajută la tonifierea tenului și mențin hidratarea pentru a vă ajuta să vă bucurați de un ten mai sănătos.

5. Săpunul facial organic, de la OSEA

OSEA’s Organic Facial Soap curăță eficient tenul. Acesta conține uleiuri naturale de alge și măcinătură de semințe de struguri, eficient în eliminarea excesului de sebum și a impurit