Cosmeticele pentru machiajul feței pe care trebuie să le ai în poșetă

Primul și cel mai important cosmetic pentru fiecare make-up este fundație. Puteți desigur să o înlocuiască cu bună BB sau smântână CC. fundație dreapta poate face minuni. Dacă ați reușit să se potrivească fundația cu tenul (și nu este ușor), atunci există aproape 100% certitudine ca make-up va fi la fel de bun ca cel făcut de profesionist make-up artiști de pe podiumurile. fundație poate acoperi imperfecțiunile, egalizarea culoarea pielii, hidratează și hrănesc pielea. Dificultatea cealaltă este în aplicarea corectă a fundației. Puteți să-l aplica cu degetele, perie sau un burete. Tot ceea ce contează este efectul final, care este cu fața netedă, fără ca efect masca.

Concealer este la fel de important cosmetic. Este o poziție obligatorie, care ar trebui să fie în fiecare sac vanitatea fetelor. De ce? Pentru că fără ea nu va face frumos make-up, nu va fi capabil să contureze față și nu va acoperi imperfecțiunile. De ce ai nevoie pentru corector? În primul rând, vei acoperi cercurile intunecate din jurul ochilor și efectul de condiție nu este atât de bun sau lipsa de hrănitoare corespunzătoare. În al doilea rând, se va face ochii sa para mai mari. Trebuie doar să-l aplice în colțuri în interiorul ochiului și sub creasta frunții. Dar aici este o captură mică. Anticearcan trebuie să fie una sau două tonuri mai deschise decât tenul și fundația.

Asigurați-up ar trebui să fie conservat cu pulbere transparent. Este mult mai bine decât pulberile mat, deoarece se adaptează tenul pielii și nu creează efectul feței plat. Pulbere transparent trebuie aplicat cu o mare perie de tăiat, plat, cu peri moi. cantitate mică de produse cosmetice este suficient pentru a păstra și pielea mată. Un pic mai mult de o pulbere transparent, se poate aplica în zona T, pentru că acolo se confruntă, de obicei, strălucește cel mai mult.

Ultima produs cosmetic destinat feței de make-up este blusher. Ar are nuanta asemanatoare cu fard de obraz natural. De obicei, se aplică de-a lungul oasele obraz. Cu toate acestea, blusher poate avea, de asemenea, o altă utilizare. Blusher este un înlocuitor perfect pentru eyeshadow și Marcatorul (atunci acesta va fi administrat sub creasta frunții și deasupra buzei superioare). Blusher poate adăuga prospețime și energie pentru pielea noastră și va face să ne uităm radiant și frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *