Buze maro – tendinta de top a sezonului viitor

Fiecare sezon aduce ceva nou și proaspăt în tendințele modei. Unii dintre noi așteaptă cu nerăbdare și alții cu aversiune față de tendințele propuse de lume stiliști celebri, vedete și celebrități. In ultimul timp, lumea modei a fost luată cu asalt de tendință de buze maro. De unde această tendință provin de la? Va câștiga popularitate și de a deveni un substitut pentru toate timpurile clasice – buze rosii?

Așa cum este de obicei cu cele mai noi tendințe în make-up, buze maro a câștigat popularitatea lor de aprobare de la celebrități în mass-media. Buzele maro sunt marcă comercială a lui Kylie Jenner ; celebritate și modelul american cunoscut mai ales din reality show-uri. Alte celebritati care au pus buze maro pe hartă au fost i.a. Modelul Gigi Hadid și cântăreți Beyonce și Rihanna. Toate femeile doresc să aibă ruj maro în portmonee lor, la fel ca și idolii lor.

Nuanțe de maro au fost pe partea de sus o dată în anii ’90. Purtata cu blugi si carouri tricou au fost un marker al acelor timpuri de moda. In zilele noastre, ruj maro se întoarce în mult propunere mai feminina. Ca tendință a introdus și creat de icoane feminitatea si stele de pe Internet este un foarte cu caractere aldine make-up propunere , că o zi poate înlocui ruj tradițional roșu. Acesta oferă feminitate, sex appeal și expresivitate fețele noastre într-un mod foarte asemănător ca rujul rosu, fiind în același timp mult mai natural.

Alegere coloristice este cu adevărat mare, deoarece paletă de nuanțe maro este destul de largă. Pentru femeile mai puțin aventuros cu pielea echitabil cel mai bine va fi tradițional nud sau cappuccino. nuanțe de bej sunt cel mai bun pentru evidențierea subtilă de zi cu zi make-up si nu se va îndepărta atenția de la ochi. doamnelor mai curajos poate pas cu pas trecerea de la nuanțe subtile la cele mult mai întunecată. ruj maro închis va potrivi cu doar daca este aleasa in functie de tenul tau. Trebuie să găsești buzele tale perfecte maro make-up de încercare și eroare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *